Španělské speciality

Vše, co by vás mohlo zajímat: Jedná se o to nejlepší, lahodné, výběrové maso z tuňáka. Jde o delikatesu masa ze slabin tuňáka, které obsahuje více tuku a díky tomu je...

Hodí se vědet: Tyto nakládané slávky jsou nejlepší, když jsou podávány studené. Proto doporučujeme umístit konzervu na drcený led nebo do mrazničky na 5-10 minut před...

Olivy manzanilla (známé také jako sevillské olivy) mají jemnou a dokonalou chuť. Díky perfektnímu poměru dužiny a pecky patří mezi jedny z nejoceňovanějších oliv na světě....

Vše co by Vás mohlo zajímat: Makrely ulovené udržitelným způsobem od galicijského mistra konzervátora Ramóna Peña. Filety z makrely se podávají v olivovém oleji s citronem pro...

Ramón Peña vybírá v přístavu nejlepší malé Jehlice z Galicijských rias v období od května do listopadu, kdy jsou Jehlice nejlepší. Po vyčištění (odstranění hlavy a vykuchání) se...

Vše co by Vás mohlo zajímat: Bonito del Norte je nejoceňovanějším druhem tuňáka. Nejjemnější kusy mladých tuňáků bílých jsou ručně čištěny a ručně krájeny. Poté jsou lehce...

Mláďata olihní pocházejí z vod Atlantského oceánu. Chobotnice Ramón Peña vynikají zejména malou velikostí, takže jsou vysoce ceněny a považovány za skutečnou delikatesu. Lahodné...

Tuňák žlutoploutvý v olivovém oleji Ramon Pena je vynikající, tento druh tuňáka je také známý jako "Thunnus albacares", je to jeden z nejvíce ceněných a obchodovaných druhů...

Tyto sardinky se loví v červenci a srpnu ve vnitrozemí řeky Arousa Ria, kdy jsou ještě bujnější. Stejně jako všechny ostatní produkty společnosti Ramon Pena jsou i tyto sardinky...

Ramón Peña vybírá v přístavu nejlepší malé Jehlice z Galicijských rias v období od května do listopadu, kdy jsou Jehlice nejlepší. Po vyčištění (odstranění hlavy a vykuchání) se...

Conservas Ramon Pena je předním výrobcem kvalitních konzervovaných mořských plodů. Tyto kalamáry jsou velmi unikátní, protože jsou v každé konzervě baleny celé. Po očištění...

Že neexistují dokonalé sardinky? Ale ano! Tyhle vynikající malé sardinky byly nejdříve čerstvě ulovené v galských zátokách. Pak nakoupené ráno v přístavu a okamžitě zpracované....

Vše, co by vás mohlo zajímat: Vynikají nakládané okurčičky jsou velice oblíbené především pro svoji křupavost. Jedná se o klasické okurky, které jsou sklízeny dříve než...

Vše co by Vás mohlo zajímat: Pokud jste někdy navštívili Španělsko a zašli jste si na tapas, jistě si vzpomenete na malé zelené olivy s jemnou a delikátní chutí, slavné olivy...

Vše co by Vás mohlo zajímat: Olivy La receta del Cortijo jsou zelené olivy s peckami, ochucené podle andaluského receptu. El Cortijo znamená ve Španělštině statek. Volný...
Vychutnejte si nejrůznější španělské specialitky od oliv po plody moře. Že se nedostanete do Španělska? Nevadí. S těmi správnými recepty si španělskou atmosféru vytvoříte i doma.