Ryby

Vše, co by vás mohlo zajímat: Jedná se o to nejlepší, lahodné, výběrové maso z tuňáka. Jde o delikatesu masa ze slabin tuňáka, které obsahuje více tuku a díky tomu je...

Vše co by Vás mohlo zajímat: Makrely ulovené udržitelným způsobem od galicijského mistra konzervátora Ramóna Peña. Filety z makrely se podávají v olivovém oleji s citronem pro...

Ramón Peña vybírá v přístavu nejlepší malé Jehlice z Galicijských rias v období od května do listopadu, kdy jsou Jehlice nejlepší. Po vyčištění (odstranění hlavy a vykuchání) se...

Vše co by Vás mohlo zajímat: Bonito del Norte je nejoceňovanějším druhem tuňáka. Nejjemnější kusy mladých tuňáků bílých jsou ručně čištěny a ručně krájeny. Poté jsou lehce...

Tuňák žlutoploutvý v olivovém oleji Ramon Pena je vynikající, tento druh tuňáka je také známý jako "Thunnus albacares", je to jeden z nejvíce ceněných a obchodovaných druhů...

Tyto sardinky se loví v červenci a srpnu ve vnitrozemí řeky Arousa Ria, kdy jsou ještě bujnější. Stejně jako všechny ostatní produkty společnosti Ramon Pena jsou i tyto sardinky...

Ramón Peña vybírá v přístavu nejlepší malé Jehlice z Galicijských rias v období od května do listopadu, kdy jsou Jehlice nejlepší. Po vyčištění (odstranění hlavy a vykuchání) se...

Že neexistují dokonalé sardinky? Ale ano! Tyhle vynikající malé sardinky byly nejdříve čerstvě ulovené v galských zátokách. Pak nakoupené ráno v přístavu a okamžitě zpracované....