JAMONES SOINCAR
Longaniza de Pascua, neboli velikonoční klobása je specialita z regionu Teruel, který je známy výrobou skvělých šunek a uzenin z plemene prasata Duroc.
Prasata plemena Duroc se...
Kód: 10298
Sobrasada je syrová, uzená klobása z Baleárských ostrovů, která je vyrobená z mletého vepřového masa, papriky a soli a dalších koření. Pochází z plemene Duroc. A jak si ji...
Kód: 10746
Seznamte se s marinovanou sušenou vepřovou krkovicí Cabezada de lomo. Tato krkovice zraje minimálně dva měsíce a ve srovnání s Lomo Curado (tj. hřbetem) je prorostlejší tukem -...
Kód: 10708
Kód: 10707
Vše, co by vás mohlo zajímat
Lomo je španělská specialita, jedná se o kus libového masa od kosti tj sušený vepřový hřbet. Celý kusy LOMA se nakoření a pak zraje...
Kód: 10706
Vše, co by vás mohlo zajímat
Salchichon je fermentovaný španělský salám, vyrobený z vepřového masa. Tento jemný salám obsahuje kuličky černého pepře, které mu dodávají typickou...
Kód: 10705
Tip
Pochutnejte si na salámku z vepřového masa. Fuet je typickou katalánskou uzeninou, která obsahuje libové vepřové maso a vyvážené množství pepře a česneku.
Je vyrobený z...
Kód: 10676
Vše, co by vás mohlo zajímat
Cabezada de lomo je marinovaná sušená vepřová krkovice, která zraje minimálně dva měsíce. Oproti Lomo Curado, tj hřbetu je víc prorostlejší...
Kód: 10617
Stránka 1 z 1 -
8 položek celkem