Huerta Dehesa
Tento výborný krém z ovčího sýra skvěle chutná společně s olivovým olejem na rozpečeném chlebu, toastu nebo bagetě. Využít teplý kus pečiva je víc než žádoucí, protože pak lépe...
Kód: 10973
TIP: Skvěle chutná s olivovém oleji na rozpečeném chlebě, toastu nebo bagetě. Teplý kus pečiva je v tomto případě víc než žádoucí. Více vynikne chuť sýru s rajčatovou...
Kód: 10972
Novinka
TIP: Skvěle chutná s olivovém oleji na rozpečeném chlebě, toastu nebo bagetě. Teplý kus pečiva je v tomto případě víc než žádoucí.
Doporučujeme ho kombinovat s růžovými nebo...
Kód: 10948
Novinka
TIP: Skvěle chutná s olivovém oleji na rozpečeném chlebě, toastu nebo bagetě. Teplý kus pečiva je v tomto případě víc než žádoucí.
Doporučujeme ho kombinovat s růžovými nebo...
Kód: 10947
Novinka
TIP: Skvěle chutná s olivovém oleji na rozpečeném chlebě, toastu nebo bagetě. Teplý kus pečiva je v tomto případě víc než žádoucí.
Doporučujeme ho kombinovat s růžovými nebo...
Kód: 10946
Novinka
Ovčí sýr s tak krémovou konzistencí, že se dá snadno jíst i lžící? Tuhle sýrovou dobrotu musíte zkusit! Sýr je vylepšený lahodnými papričkami Piquillo, které jsou do směsi...
Kód: 10931
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Kakaový krém z mléčné čokolády a lískových oříšků rozmlsá každý jazyk.
Hodí se vědět:
Hodí se na toasty, pečivo, palačinky, dorty. Ve hře je i...
Kód: 10922
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Kakaový krém z mléčné čokolády a lískových oříšků rozmlsá každý jazyk.
Hodí se vědět:
Hodí se na toasty, pečivo, palačinky, dorty. Ve hře je i...
Kód: 10921
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Patatera je speciální uzenina z španělské Extremadury. Je podobná chorizu, na rozdíl od něj ale obsahuje brambory. Patatas=brambory, proto...
Kód: 10920
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Crema de Pavo, je krém z krůtí šunky jak ji známe my, tedy dušená klasická šunka. A toto je jiný způsob jak jí vychutnat.
Skvělý, lehce...
Kód: 10919
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Sobrasada je syrová uzená klobása z Baleárských ostrovů, která je vyrobená z mletého vepřového masa, papriky, soli a dalších koření. Je ideální...
Kód: 10918
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Perdiz del Monte (Alectoris rufa) je pták jehož domovem jsou hory Pyrenejského poloostrova. Je ve španělsku velice oblíbený, a tak se Španělé z...
Kód: 10917
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Iberská paštika z černých iberských prasat. Paté iberico je španělská klasika. Neobejde se bez ní žádná pořádná tapeada, neboli tapas party.
Jako...
Kód: 10916
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Iberská paštika je španělská klasika na poli pašik. Roquefort je polotvrdý plísňový sýr vyráběný z ovčího mléka s výraznou ostrou chutí. Tato...
Kód: 10912
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Paštika LOMO a Roquefort je lahodná směs španělského sušeného vepřového hřbetu a polotvrdého plísňového sýra vyráběného z ovčího mléka. Tato...
Kód: 10911
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Iberská paštika s rozinkami a sladkým vínem sherry je klasickou španělskou delikatesou, kterou nesmí chybět na žádné tapeadě nebo tapas party....
Kód: 10910
Stránka 2 z 6 -
85 položek celkem