Směs mořské soli a kajenského pepře ocení každý milovník pikatních jídel. Perfektně se totiž hodí na něco ostřejšího, omáčky nebo saláty.
Náš TIP: Doporučujeme směs přidat jako...
Směs mořské soli a jemných bylinek by neměla chybět v žádné kuchyni. Perfektně se hodí na maso, ryby, do těstovin nebo do rizota. Ale to zdaleka není vše. Také s ní skvěle...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Veškeré hrozny, ze kterých vyrábíme naše vína pocházejí z našich vinic. Vše, co z našich vinic získáme, proměníme ve víno, které vyjadřuje...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Veškeré hrozny, ze kterých vyrábíme naše vína pocházejí z našich vinic. Vše, co z našich vinic získáme, proměníme ve víno, které vyjadřuje...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Veškeré hrozny, ze kterých vyrábíme naše vína pocházejí z našich vinic. Vše, co z našich vinic získáme, proměníme ve víno, které...
Panceta (italsky pancetta) je slanina z vepřového bůčku. Rozdíl mezi pancetou a slaninou je v řezu. Slanina Baicon (v angličtině Bacon) obsahuje i žebra, panceta nikoliv. ...
Ochutnejte kvalitní salámek z toho nejlepšího masa. Morcon iberico je vyrobený z iberských vepřů a je velice podobný chorizu. Liší se však od něj tím, že je méně tučný. Kromě...
Skvělé víno odrůdy Xarel lo pochází z vinic, které jsou starší více než 50 let. Má dokonale vyvážený poměr mezi ovocností a kyselinkou. Ve vůni je komplexní a lákavé. Vyzrálost...
Hledáte víno, které se hodí k rybám a plodům moře nebo paelle? Ochutnejte tenhle španělský kousek. Jde o víno odrůd Sauvignon blanc a Muškát.
Má žlutou barvu s odstíny...
Ochutnejte zajímavé víno tří odrůd: Macabeo (Viura), Muškát a Chardonnay. Macabeo mu dodává svěžest, muškát svou typickou vůni a chardonnay jemnou kyselinku.
Jde o víno,...
Svěží a lehké víno klasické katálánské odrůdy Xarel lo. Ve vůni můžete cítit hrušky a broskve společně s tóny rozmarýnu a levandule. Jde o nejtypičtější katalánskou bílou odrůdu...
Vše, co by vás mohlo zajímat
Asadillo manchego je supr jednoduchý pokrm z oblasti La Mancha. Salát se dělá z pečených papriček, rajčat, česneku , kmínu a olivového oleje....
Seznamte se s marinovanou sušenou vepřovou krkovicí Cabezada de lomo. Tato krkovice zraje minimálně dva měsíce a ve srovnání s Lomo Curado (tj. hřbetem) je prorostlejší tukem -...
Už jste vyzkoušeli Pancettu? Pancetta (nebo panceta) je slanina z vepřového bůčku, která se od ní liší v řezu. Slanina totiž na rozdíl od pancetty obsahuje i žebra.
Většinou je...
Mohlo by Vás zajímat:
Stačí křupavá bagetka nebo toast a váš gastronomický zážitek může začít.
Hodí se vědět:
Radost z požitku této skvělé paštiky lze zvýšit doprovodem...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Sobrasada je syrová uzená klobása z Baleárských ostrovů, která je vyrobená z mletého vepřového masa, papriky, soli a dalších koření. Je ideální...
Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.