Všemi oblíbené chorizo patří mezi tradiční sušené salámy ze Španělska a Portugalska. Jeho hlavními ingrediencemi jsou mleté vepřové maso, mletá paprika a česnek. Pikantnost...
LOMO patří mezi španělské speciality a jde o kus libového masa od kosti. Konkrétně se jedná o sušený vepřový hřbet. Tento typ masa je opravdu libový a zároveň šťavnatý, takže...
Iberijský špek pochází převážně ze Španělska z vzácného plemene Iberského prasete. Jedná se o tepelně neopracovaný masný výrobek.
Využijete ho jak v teplé, tak ve studené...
Panceta (italsky pancetta) je slanina z vepřového bůčku. Rozdíl mezi pancetou a slaninou je v řezu. Slanina Baicon (v angličtině Bacon) obsahuje i žebra, panceta nikoliv. ...
Ochutnejte kvalitní salámek z toho nejlepšího masa. Morcon iberico je vyrobený z iberských vepřů a je velice podobný chorizu. Liší se však od něj tím, že je méně tučný. Kromě...
Seznamte se s marinovanou sušenou vepřovou krkovicí Cabezada de lomo. Tato krkovice zraje minimálně dva měsíce a ve srovnání s Lomo Curado (tj. hřbetem) je prorostlejší tukem -...
Už jste vyzkoušeli Pancettu? Pancetta (nebo panceta) je slanina z vepřového bůčku, která se od ní liší v řezu. Slanina totiž na rozdíl od pancetty obsahuje i žebra.
Většinou je...
Hodí se vědět:
Krájený španělský salám Palcarsa v praktickém 70g balení. Ideální na chutnou svačinu se sýrem a chlebem anebo jako výborný předkrm. Jemný, chutný a šťavnatý...
Vše, co by vás mohlo zajímat
Salchichon je fermentovaný španělský salám, vyrobený z vepřového masa. Tento jemný salám obsahuje kuličky černého pepře, které mu dodávají typickou...
Chorizo je tradiční sušený salám ze Španělska a Portugalska.
Hlavními ingrediencemi choriza jsou mleté vepřové maso, mletá paprika a česnek. Paprika může být sladká nebo...
Chorizo je tradiční sušený salám ze Španělska a Portugalska.
Hlavními ingrediencemi choriza jsou mleté vepřové maso, mletá paprika a česnek. Paprika může být sladká nebo...
Výběrové balení španělských uzenin obsahuje španělskou klasiku chorizo, salchicon a lomo. Ideální tapas s picos.
Chorizo je tradiční sušený salám ze Španělska a...
Lomo je španělská specialita, sušený vepřový hřbet ve střívku jemně nakořeněný. Jeho výroba a zrání je podobná jako sušených šunek Jamón. Toto LOMO je vyrobeno ze iberského...
Vše, co by vás mohlo zajímat
Lomo je španělská specialita, jedná se o kus libového masa od kosti tj sušený vepřový hřbet. Celý kusy LOMA se nakoření a pak zraje v přírodním...
Chorizo je tradičním španělským salámkem, který je známý především svou osobitou a výraznou paprikovou chutí, za kterou stojí uzená paprika. Neoddělitelnou součástí choriza je...
Vše, co by vás mohlo zajímat
Salchichon je fermentovaný španělský salám, vyrobený z vepřového masa. Tento jemný salám obsahuje kuličky černého pepře, které mu dodávají typickou...
Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.