Všechny naše delikatesy mají trvanlivost minimálně rok 2025 , takže se hodí jako vánoční dárek. Upozornujeme, že momentálně máme velké vytížení, dodací doba se může protáhnout. V případě, že potřebujte veci dříve než na vánoce, kontaktujte nás.
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Španělská paprika špičkové kvality.
Výborná k dochucení různých pokrmů: guláše, uzeniny, maso, dušená zelenina.
Hodí se vědět:
Specifikací...
Šafrán je přírodní barvivo a vyznačuje se hořkou chutí a vůní. Neobejde se bez něj paella a používá se také do dalších druhů rýže, těstovin (například fideua), masa i mořských...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Krém z Iberské šunky, je jiný způsob jak ochutnat sušenou šunku jamon iberico. Skvělý, lehce roztíratelný krém, který vychutnáte samostatně s...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Krém z kozího sýru a rajčatové paté je skvělá kombinace. Dulce de tomate, neboli sladké rajčatové paté je typická španělská snídaně, kterou si...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Iberská paštika s rozinkami a sladkým vínem sherry je klasickou španělskou delikatesou, kterou nesmí chybět na žádné tapeadě nebo tapas party....
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Paté iberico v kombinaci s vyhlášenými třešněmi z údolí Jerte. Valle de Jerte jé údolí v oblasti Extremadura, se svými , po celém Španělsku...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Základem této skvělé sardinkové paštiky jsou čerstvě ulovené sardinky obecné (Sardina pilchardus) V kombinaci s rajčaty má jemně pikantní chuť...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Základem této skvělé sardinkové paštiky jsou čerstvě ulovené sardinky obecné (Sardina pilchardus)
Náš tip:
Skvěle se hodí na...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Sardel obecná je významná hospodářská ryba. V kuchyni je známá jako delikatesa pod názvem ančovičky. V Španělsku se často setkáte...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Iberská paštika s rozinkami a sladkým vínem sherry je klasickou španělskou delikatesou, kterou nesmí chybět na žádné tapeadě nebo tapas party....
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Torta del Casar se vyrábí z nepasterizovaného ovčího mléka. Proces sýření probíhá při 28–32 °C po 50 až 80 minut. To zanechává sýr uvnitř tekutý,...
TIP: Skvěle chutná s olivovém oleji na rozpečeném chlebě, toastu nebo bagetě. Teplý kus pečiva je v tomto případě víc než žádoucí. Více vynikne chuť sýru s rajčatovou...
Krém z pistácií a černého česneku je další způsob, jak vychutnat skvělé paté bez toho abyste museli konzumovat maso. Skvěle se hodí na bagetku pokapanou olivovým olejem.
TIP: Skvěle chutná s olivovém oleji na rozpečeném chlebě, toastu nebo bagetě. Teplý kus pečiva je v tomto případě víc než žádoucí. Více vynikne chuť sýru s rajčatovou...
Hodí se vědět:
Extremadura je oblast s největší plochou na které se pěstují v Španělsku fíky. Celkem 5220 hektarů, tj 1/3 celého Španělska. Fíky z Almoharinu jsou vyhlášené a...
Hodí se vědět:
Brandade je emulze připravená ze slané tresky, olivového oleje a obvykle brambor. Jí se v zimě s chlebem nebo bramborami. Ve francouzské kulinářské terminologii...
Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.