Salchichon Cular Ibérico - salámek z iberskeho prasete mini 180G

Kód: 10473
Neohodnoceno
173 Kč
SKLADEM
Můžeme doručit do:
31.10.2024

Vše, co by vás mohlo zajímat

Salchichon je fermentovaný španělský salám, vyrobený z vepřového masa. Tento jemný salám obsahuje kuličky černého pepře, které mu dodávají typickou chuť. Salchichon iberico je vyroben z masa černých iberských polodivokých prasat. Tuk těchto zvířat obsahuje nenasycené mastné kyseliny a je výživovými odborníky přirovnáván k olivovému oleji.

 

Hodí se vědět:  Salchicon je velmi typická španělská uzenina. Na rozdíl od choriza se spíš hodí do studené kuchyně třeba na tapas. Ta nejjednodušší ale skvělá kombinace je bageta, olivový olej a salchicón. Skvěle se snoubí s kvalitními sýry. Z vín doporučujeme spíš intenzivnější vína, které si prošli alespoň ročním zráním na dubovém sudu jako třeba crápula

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: Vepřové maso a, sůl, regulátor kyselosti E327 a E262, antioxidant E331 a E316, dextróza, koření, konzervant E252, zvýrazňovač chuti E621, přírodní střívko, Může obsahovat stopy laktózy. Výrobek neobsahuje LEPEK

Energetické hodnoty na 100G  1622 kJ / 390 kcal Tuky:30 g, z toho nasycené 11,54 Sacharidy: 2,4 g , z toho cukry: 1,75 ,  Bílkoviny: 27,7 g. Sůl: 4,7 g.

Jak skladovat? 

Ideálně uchovat na chladném a suchém místě, teplota by neměla překročit 30 st. Celsia.  

Konzumace: před konzumací se doporučuje otevřít obal a nechat výrobek alespoň 20 minut při pokojové teplotě, aby se rozvinuly vůně a chutě. Pokuď možno, krájet na co nejjemnější a nejtenčí plátky. V případe že by se Vám nepovedlo výrobek zkonzumovat najednou, uchovávejte jej v lednici a zkonzumujte ideálně v průběhu 48 hodin.  

Uvedená cena je za 1ks o hmotnosti cca 160-190G. Cena je konečná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: