Všechny naše delikatesy mají trvanlivost minimálně rok 2025 , takže se hodí jako vánoční dárek. Upozornujeme, že momentálně máme velké vytížení, dodací doba se může protáhnout. V případě, že potřebujte veci dříve než na vánoce, kontaktujte nás.

Picos Funcionales

Kód: 10614
Neohodnoceno
81 Kč
SKLADEM
Můžeme doručit do:
25.11.2024

Picos je tradiční španělské trvanlivé sušené pečivo, které se snoubí se sýry, sušenou šunkou, uzeninami, olivami nebo paštikami. 

Vše, co by vás mohlo zajímat:

Název picos vznikl od tvaru pečiva, které připomíná picos- hory (třeba picos de Europa). Je to Váš geniální kamarád v domácnosti, protože s picos se Vám už nikdy nestane že Vás překvapí návštěva a Vy nemáte pečivo. Picos se skvelě hodí k paštikám (ideálně nabírat paštičky picos) skvělá kombinece je napíchnout na picos olivu. Omotat kus sušené šunky kolem picos a jen se zakousnout a nechat se unášet skvělou kombinací křupavých picos a sušené šunky. 

Picos gourmet rodinné firmy Obando jsou vyráběny dle dlouholetého rodinného receptu a právě proto jsou tak krásně křupavé. Bez nadsázky lze říct, že se jedná o jedny z nejlepších španělských picos.   

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení:

Picos funcionales sušené pečivo –Složení: pšeníčná mouka, brokolice (25%), kvásek, droždí, extra panenský olivový olej, voda, zázvor (1%), sůl, kurkuma (0,7%), pepř. Obsahuje lepek, může obsahovat stopy sezamu, soji a žita.váha 100g.Země původu Španělsko. Skladujte v chladném a suchém místě.

Výživové hodnoty na 100g. Energetická hodnota: 298 Kcal/1247KJ. Tuky: 2,9g, z toho nasycené: 0,4g. Sacharidy: 64g , z toho cukry: 0,9g,  Bílkoviny: 9g., Sůl:1g.

Ano, správné skladování picos je velmi důležité, aby si udržely svou křupavost a chuť. Ideální teplota pro skladování picos je do 30 stupňů Celsia. Je důležité, aby picos nebyly vystaveny vlhkosti, protože by mohly ztratit svou křupavost a texturu. S dodržením těchto podmínek mají picos trvanlivost 6 měsíců.

Dovozce do ČR: Satisfied s.r.o Země původu Španělsko  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: