Obvykle se ředí smetanou nebo mlékem. Tento recept se dobře hodí k rajčatům, aby se vytvořily rychlé a chutné omáčky. Chuť je mírně pikantní díky přidání chilli do sladké...
Je to krém vyrobený z feferonky a extra panenského olivového oleje. Doporučuje se používat jako přísadu do jakýchkoli přípravků, omáček, omáček, dušených pokrmů, pro...
Ligurské červené pesto, Chutná varianta klasického pesta. Hlavní ingrediencí jsou rajčata, ke kterým kombinujeme ostatní ingredience tradičního pesta. V kuchyni se...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Omáčka Ali Oli je lahodnou kombinací přírodních ingrediencí, jako je česnek, vymačkaná čerstvá citronová šťáva a extra panenský olivový...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Mojo picón je studená pikantní omáčka z chilli papriček, česneku, octa a oleje. Její název je odvozen od mojar, které v španělštině znamená...
Pesto je typická italská omáčka vyrobená z čerstvé bazalky, česneku, parmezánu (nebo ovčího sýra), piniových oříšků a extra panenského olivového oleje.
Během chvilky...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Tradiční receptura založená na: sušeném pepřovém mase, olivovém oleji, octu, mandlích a nějakém dalším tajemství, které z této omáčky dělá jednu z...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Omáčka vyrobená podle tradičního receptu: bez rajčat, základ tvoří piquillo papričky s grácií "alegrías riojanas" (pálivá paprika z údolí Ebro) a...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Omáčka z našich papriček Piquillo de Lodosa DO pečených na bukovém dřevě, doplněná uzenou rybou a cibulí pošírovanou v bílém víně a olivovém...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Omáčka vyrobená podle tradičního receptu: bez rajčat, základ tvoří piquillo papričky s grácií "alegrías riojanas" (pálivá paprika z údolí Ebro) a...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Tradiční receptura založená na sušeném pepřovém mase, olivovém oleji, octu, mandlích a dalším tajemství, které z této omáčky dělá jednu z...
Vyzkoušejte klasickou, jednoduchou, ale perfektní italskou rajčatovou omáčku! Výborná je třeba na špagety.
Díky tuňákovi těstoviny chutnají skvěle a zároveň krásně jemně....
Klasika mezi ligurským kořením? Samozřejmě pesto. V souladu s tradiční recepturou západní Ligurie se každý den připravuje janovské pesto. Najdeme v něm kombinaci bazalky DOP,...
Kód: 10826
Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.