Všechny naše delikatesy mají trvanlivost minimálně rok 2025 , takže se hodí jako vánoční dárek. Upozornujeme, že momentálně máme velké vytížení, dodací doba se může protáhnout. V případě, že potřebujte veci dříve než na vánoce, kontaktujte nás.
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Vyrobeno z lokálních surovin. Zvěřina vždy pochází z místních obor poblíž, kde se zvířata volně a přirozeně krmí na pastvinách.
Paštika s...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Jamon, neboli sušená šunka. Jamon York, šunka jako ji známe my, tedy dušená klasická šunka. A toto je jiný způsob jak jí vychutnat.
Skvělý,...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Sobrasada je syrová uzená klobása z Baleárských ostrovů, která je vyrobená z mletého vepřového masa, papriky, soli a dalších...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Zurrapa de lomo je výsledkem smažení vepřového hřbetu na sádle, přičemž malé kousky masa zůstanou na dně pánve. Spolu se zbylým sádlem se stanou...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Krém z Iberské šunky, je jiný způsob jak ochutnat sušenou šunku jamon iberico. Skvělý, lehce roztíratelný krém, který vychutnáte samostatně s...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Krém z kozího sýru a rajčatové paté je skvělá kombinace. Dulce de tomate, neboli sladké rajčatové paté je typická španělská snídaně, kterou si...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Iberská paštika s rozinkami a sladkým vínem sherry je klasickou španělskou delikatesou, kterou nesmí chybět na žádné tapeadě nebo tapas party....
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Paté iberico v kombinaci s vyhlášenými třešněmi z údolí Jerte. Valle de Jerte jé údolí v oblasti Extremadura, se svými , po celém Španělsku...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Základem této skvělé sardinkové paštiky jsou čerstvě ulovené sardinky obecné (Sardina pilchardus) V kombinaci s rajčaty má jemně pikantní chuť...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Základem této skvělé sardinkové paštiky jsou čerstvě ulovené sardinky obecné (Sardina pilchardus)
Náš tip:
Skvěle se hodí na...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Sardel obecná je významná hospodářská ryba. V kuchyni je známá jako delikatesa pod názvem ančovičky. V Španělsku se často setkáte...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Patatera je speciální uzenina z španělské Extremadury. Je podobná chorizu, na rozdíl od něj ale obsahuje brambory. Patatas=brambory, proto patatera....
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Iberská paštika s rozinkami a sladkým vínem sherry je klasickou španělskou delikatesou, kterou nesmí chybět na žádné tapeadě nebo tapas party....
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Torta del Casar se vyrábí z nepasterizovaného ovčího mléka. Proces sýření probíhá při 28–32 °C po 50 až 80 minut. To zanechává sýr uvnitř tekutý,...
TIP: Skvěle chutná s olivovém oleji na rozpečeném chlebě, toastu nebo bagetě. Teplý kus pečiva je v tomto případě víc než žádoucí. Více vynikne chuť sýru s rajčatovou...
Krém z pistácií a černého česneku je další způsob, jak vychutnat skvělé paté bez toho abyste museli konzumovat maso. Skvěle se hodí na bagetku pokapanou olivovým olejem.
Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.