Nepasterizované ovčí sýry
POPIS:Tento vyzrálý Manchego z nepasterizovaného ovčího mléka se pyšní intenzivní chutí a bohatým mléčným aroma. Díky 5–6měsíčnímu zrání získává pevnou, kompaktní konzistenci a...
Kód: 10276
Polozrající sýr Manchego z nepasterizovaného ovčího mléka je tradiční španělská delikatesa s jemnou, ale výraznou chutí a bohatou krémovou texturou. Zraje 2–3 měsíce, což mu...
Kód: 10270
Novinka
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Tato pěna je vyrobena z nejchutnějšího sýru rulo de cabra neboli kozí roličky. Přestože má roztíratelnou konzistenci a obsahuje pouze 15 % tuku,...
Kód: 10999
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Torta del Casar je sýr s chráněným označením původu vyráběný ve španělském autonomním společenství Extremadura. Sýr byl poprvé vyroben ve vesnici...
Kód: 10857
Ochutnejte vyzrálý ovčí sýr s jemnou strukturou a intenzivní a dlouhotrvající vůní. Tento sýr je výjimečný tím, že zraje minimálně po dobu 240 dní. Nejlépe vynikne v kombinaci s...
Kód: 10198
Polozralý ovčí sýr jemné struktury s intenzivní a dlouhotrvající vůní je perfektní volbou jak na pravé španělské tapas, tak na rizoto. Chuť sýra je jemná, s jemnými náznaky...
Kód: 10197
Polotvrdý sýr jemné struktury. Intenzivní a dlouho trvající vůně, jemná chuť s jemnými náznaky vyzrálosti. Ideální k červeným vínům ,tapas. Vynikající volba pro rizoto.
Před...
Kód: 10652