Krájený Salchicon Duroc 80G

Kód: 11010
Neohodnoceno
70 Kč
SKLADEM
Můžeme doručit do:
21.10.2024

Vše, co by vás mohlo zajímat

Salchichon je fermentovaný španělský salám, vyrobený z vepřového masa. Tento jemný salám obsahuje kuličky černého pepře, které mu dodávají typickou chuť. Tento salámek je vyroben z plemena Duroc. Je to speciální červené plemeno prasete původem z USA, které se od běžného bílého prasete liší chutí masa.

Hodí se vědět:  Salchicon je velmi typická španělská uzenina. Na rozdíl od choriza se spíš hodí do studené kuchyně třeba na tapas. Ta nejjednodušší ale skvělá kombinace je bageta, olivový olej a salchicón. Skvěle se snoubí s kvalitními sýry. Z vín doporučujeme spíš intenzivnější vína, které si prošli alespoň ročním zráním na dubovém sudu jako třeba crápula

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: Vepřové maso a tuk z kříženého vepře, dextrin, dextróza, cukr, vepřová bílkovina, antioxidanty (E-331, E-301), směs koření, emulgátory (E-4501, E-450111, E-4511, E-4521, E-45211), barviva (E-120), konzervanty (E-252, E-250), zvýrazňovače chuti (E-627, E-631).
Skladujte na chladném a suchém místě / Otevřít 5 minut před konzumací / Jedlá přírodní střívka (vepřová).

 Výživové údaje na 100g produktů: Energetická hodnota (kJ/kcal): 1691 kJ 404 kcal; Tuky (g): 33,4; z toho nasycené (g): 12,2; Sacharidy (g): 1,94; z toho cukry (g): 1,15; Bílkoviny (g): 23,9; Sůl (g): 3,14.

Jak skladovat? 

Ideálně uchovat na chladném a suchém místě, teplota by neměla překročit 30 st. Celsia.  

Konzumace: před konzumací se doporučuje otevřít obal a nechat výrobek alespoň 20 minut při pokojové teplotě, aby se rozvinuly vůně a chutě. Pokuď možno, krájet na co nejjemnější a nejtenčí plátky. V případe že by se Vám nepovedlo výrobek zkonzumovat najednou, uchovávejte jej v lednici a zkonzumujte ideálně v průběhu 48 hodin.  

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: