Piquillo je odrůda chilli, Capsicum annuum, sladké chuti s malou až žádnou pálivostí. Doporučujeme k paštikám, taveným sýrům, uzeninám. Skvěle doplní Vaše pintxos, třeba se...
Pisto je španělské jídlo, které pochází z regionu Murcia, Castilla La Mancha a Extremadura. Je vyrobené z rajčat, cibule, lilku nebo cukety, červené a zelené papriky a olivového...
Smažené rajčatové pyré, které je skvělým základem pro přípravu různých omáček, nebo do těstovin. Skvěle se hodí do rizota, guláši dodá jedinečnou chuť.
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Připravujte stejně jako doma, na mírném ohni a nechte pomalu vařit. Rajčatová omáčka se připravuje z čerstvých rajčat, nikoli z koncentrátu.
Náš...
Skvělé jak studené tapas, tak na vaření. Je z nich luxusní fazolová polívka, hodí se do rizota, guláše. Nebo jenom pokapat olivovým olejem a s čerstvým chlebem nebo bagetkou.
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Fazole se zeleninou se hodí jak do studené kuchyně, kde z nich uděláme skvělé saláty, pomazánku ve stylu humus, nebo do teplé kuchyně kde je...
Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.