Všechny naše delikatesy mají trvanlivost minimálně rok 2025 , takže se hodí jako vánoční dárek.

CHORIZO IBERICO 40 GR SÁNCHEZ BERMEJO

Kód: 11013
Neohodnoceno
61 Kč
SKLADEM
Můžeme doručit do:
22.11.2024

Chorizo je tradičním španělským salámkem, který je známý především svou osobitou a výraznou paprikovou chutí, za kterou stojí uzená paprika. Neoddělitelnou součástí choriza je ale také česnek a řada bylinek. 

Chorizo se od našich klobásek a například čabajky liší nejen masem z iberských prasátek, ale také specifickým způsobem výroby. Chorizo se vyrábí ze syrového fermentovaného masa. Skutečnost, že neprošlo tepelnou úpravou je dalším z faktorů, které dělají chorizo tak jedinečné. 

Maso se pečlivě vybírá a koření uzenou červenou paprikou, aby se následně plnilo do jemného přírodního střívka, které absorbuje chuť klobásky. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vše, co by vás mohlo zajímat

Tím, že se maso suší, uchovává se přirozená chuť masa v daleko větší intenzitě, než při tepelné úpravě. Dá se tedy říct, že chuť choriza je daleko komplexnější a plnější, než chuť paprikových klobásek, které nevznikly sušením, ale například uzením. 

Složení: Maso a tuk z vepřového masa Cruzado Duroc, Maso a tuk z iberského vepřového masa, obyčejná sůl, paprika, dextrin, dextrosa, směs koření, emulgátory (E-450i, E-450iii, E-4511, E-4521, E-4521), cukr, bílkovina z vepřového masa, antioxidanty (E-301, E-331 iii, E-325), konzervanty (E-252), zvýrazňovače chuti (E-627, E-631).

Průměrná nutriční analýza na 100 g: Energetická hodnota (kJ/kcal): 1706 kJ / 407,4 kcal, Tuky (g): 31,88 (z toho nasycené g: 10,72), Sacharidy (g): 1,53 (z toho cukry g: 0,72), Bílkoviny (g): 28,59, Sůl (g): 3,26.

 Skladování a konzumace:

Chorizo skladujte na chladném a suchém místě s teplotami do 30 ºC.

Ještě před samotnou konzumací doporučujeme nejprve otevřít obal a nechat chorizo alespoň 20 minut odpočinout při pokojové teplotě, aby se naplno rozvinuly všechny chutě a vůně. 

 

Máte rádi chorizo? Pak se rozhodně musíte podívat sem

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: