Všechny naše delikatesy mají trvanlivost minimálně rok 2025 , takže se hodí jako vánoční dárek.

5+1 Chorizo extra pikantní krájené 6x70 g

Kód: 1010893
Výhodné balení
Neohodnoceno
Značka: Palcarsa
305 Kč
SKLADEM
Můžeme doručit do:
22.11.2024

Chorizo je tradiční sušený salám ze Španělska a Portugalska. 

Hlavními ingrediencemi choriza jsou mleté vepřové maso, mletá paprika a česnek. Paprika může být sladká nebo pálivá, podle toho, jak moc pikantní má chorizo být. Ve Španělsku se také používá mletá uzená paprika Pimentón de Vera, která dává chorizu uzenou chuť.

Náš TIP: Chorizo se hodí jak do teplé, tak do studené kuchyně třeba na tapas. Ta nejjednodušší, ale přitom naprosto dokonalá kombinace, je bageta, olivový olej a Chorizo. Je skvělé do rizota, guláše, s bramborami nebo fazolemi.  A skvěle se hodí ke kvalitním sýrům.

Pokud si k němu chcete dopřát víno, doporučujeme spíš intenzivnější vína, která si prošla alespoň ročním zráním na dubovém sudu - jako třeba crápula.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vše, co by vás mohlo zajímat

Jde o masný tepelně neopracovaný výrobek. 

Složení: Vepřové maso a sádlo, paprika, sůl, rostlinná bílkovina, dextrin, rostlinná vláknina škrob, koření, cukr, stabilizátory (E451, E450), antioxidant (E316), konzervanty (E252, E250), barvivo (E120), kouřové aroma.

Výživové údaje na 100 g produktů: Energetické hodnoty na 100G 1586 kJ / 383 kcal Tuky: 32 g, z toho nasycené 12 Sacharidy: <0,75g , z toho cukry: <0,75  Bílkoviny: 23 g. Sůl: 3,5 g.

Dovozce: Satisfied s.r.o. Slameníkova 5, Přerov. 

Země původu: Španělsko. 

Minimální trvanlivost je do data uvedeného na obalu.

Skladování a konzumace: 

Uchovávejte ho na chladném a suchém místě s teplotami do 30 ºC. Před samotnou konzumací doporučujeme nejprve otevřít obal a nechat chorizo alespoň 20 minut při pokojové teplotě odpočinout, aby se naplno rozvinuly vůně a chutě. Pokud je to možné, krájejte ho na co nejjemnější a nejtenčí plátky. Kdyby se stalo, že ho nesníte celé najednou, dejte ho do lednice a spotřebujte ideálně v průběhu 48 hodin. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: